18 en nu?!

Eindelijk was ik 18 en mocht ik van school. De vlag ging uit.
Ik mocht gaan werken!

De drang om ergens te gaan werken waar ik het naar mijn zin zou hebben was groot. Hier had ik jaren op gewacht.

Jammer genoeg kwam ik tot de ontdekking dat geen enkele baas mij wilde hebben en dat niemand op mij zat te wachten. Doordat ik op speciaal onderwijs had gezeten had ik geen diploma’s. Dat maakte alles nog lastiger.

Wat er over bleef was dagbesteding dat wilde ik eigenlijk liever niet omdat ik voelde dat ik meer kon! Omdat er niks anders beschikbaar was ben ik het toch gaan onderzoeken. Uiteindelijk is het dat niet geworden want ik voelde dat ik daar niet op mijn plek zat.

Wat bleef er dan nog over?
Ik kon vrijwilligers werk gaan doen. Dat heb ik zo’n twee jaar gedaan bij een bedrijf waar veel 65 plussers zaten dus daar zat ik ook niet op mijn plek.
Ik leerde daar niets. Ik maakte mijn tijd vol met een beetje rondhangen.

Dit kon toch niet de bedoeling van het leven zijn?

Toen ik de kans kreeg om mee te lopen in de wereld van webdesign heb ik die van harte aangenomen.
Hier kon ik laten zien wat ik in mijn mars had.

Ik kwam erachter dat ik niet alleen op gebied van websites enorm vooruit ging maar ook in mijn persoonlijke ontwikkeling!  Al na een tijdje bleek dat ik er feeling voor had en kon ik al snel zelfstandig websites maken. Yeahh hier werd ik blij van!

Na een super leuke en leerzame tijd van anderhalf jaar besloot ik toch om voor mezelf te beginnen en mijn grote droom om ook andere jongeren een goede kans te geven waar te maken!

Want ik weet dat er  meer jongeren zijn zoals ik die een betere toekomst verdienen!